Frågor och svar/ FAQ

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som ställs. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skriva till oss på:support@m3panel.com.

Kostnad för medlemskap

Medlemskapet är helt gratis. Vi betalar även fraktavgiften för din del, när vi skickar dig gåvor som du beställt.

Byta poäng till pengar

Poäng kan inte bytas mot pengar.

Ändra e-postadress

För att ändra din e-postadress, logga in på ditt konto, välj först "Mitt konto" och sedan "Administerera mitt konto" och klicka på länken "Ändra e-postadress".

Avanmälan ur panelen

För att avanmäla dig från panelen loggar du in på ditt konto, klickar på menyalternativet "Mitt konto" och sedan på "Avanmälan" -knappen.

Saknade poäng

Din poäng uppdateras var 48: e timme. Om du inte har fått poäng för en undersökning inom 48 timmar efter att du avslutat den, kan du skriva till oss på: support@m3panel.com.

Produktsortimentet i panelshoppen

Du kan alltid föreslå hur vi kunde förbättra vårt sortiment, genom att skicka ett meddelande till support@m3panel.com. Vi anpassar ständigt vårt urval,  men vi kan inte garantera att vi kan uppfylla alla önskemål.

Hänvisa en vän

För varje person som går med i M3 Panelen via din rekommendation, tjänar du 250 poäng. Det enda villkoret är att personen först tjänar 300 poäng genom att svara på undersökningar. Du kan skicka en länk till dina vänner genom att logga in på ditt konto och klicka på menyn "Hänvisa en vän".

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar all din personliga information enligt beskrivningen i Villkor och regler och Sekretesspolicy. Du kan alltid ta tillbaka ditt samtycke och be oss att radera all din information genom att skriva till: support@m3panel.com.